Company logo

Uslovi koriščenja

Prihvatanje uslova korišćenja

Pristupanjem, pregledanjem ili korišćenjem veb-sajta naše kancelarije (TCLaw) prihvatate da se na Vas primenjuju ovi Uslovi korišćenja i važeći propisi. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ovih Uslova korišćenja, nemojte koristiti ili skidati materijale sa ovog veb-sajta.

Kada nas kontaktirate preko veb-sajta ili direktno na i mejl ili drugu adresu, dajete saglasnost za obradu ličnih podataka koje nam dostavljate. O svim pitanjima u vezi sa obradom dostavljenih podataka saznajte više na našoj Politici privatnosti.

Intelektualna svojina

Sva prava intelektualne svojine na sadržajima koji se nalaze na ovom veb-sajtu i svim elementima koji su kreirani za veb-sajt pripadaju nama i/ili autorima koji su nam dozvolili njihovu objavu i/ili upotrebu. Posetioci sajta imaju mogućnost da pregledaju stranice veb-sajta u informativne svrhe, bez prava na reprodukciju fotografija, tekstualnih, audio-vizuelnih i bilo kojih drugih sadržaja. Zabranjeno je neovlašćeno stavljanje u promet i kopiranje, kao i bilo koji drugi oblik korišćenja sadržaja veb-sajta koji je u suprotnosti sa ovde utvrđenim uslovima i/ili svrhom i/ili kojim se narušavaju prava autora ili nosioca drugog prava intelektualne svojine.

Odricanje od odgovornosti

Ovaj veb-sajt sadrži opšte informacije o oblastima rada i članovima TCLaw tima, kao i generalne prikaze i mišljenja o značajnim novostima u pojedinim oblastima prava Republike Srbije i događajima u vezi sa oblastima kojima se bavimo. Iako ulažemo najveće napore kako bismo obezbedili tačnost i pouzdanost svih podataka objavljenih na veb-sajtu. Međutim, informacije sadržane na našem veb-sajtu objavljene su isključivo u informativne svrhe i nisu namenjene da služe kao pravni savet ili kao bilo koja druga vrsta saveta, u bilo koje svrhe.

TCLaw i članovi tima nisu odgovorni i odriču se svake odgovornosti u vezi sa bilo kojim oblikom postupanja na osnovu informacija objavljenih na veb-sajtu, kao i za eventualne greške ili propuste u sadržajima ili tehničke probleme na veb-sajtu ili internet stranicama kojima se može pristupiti sa veb-sajta putem linka. Naročito, nismo i ne možemo biti odgovorni za tumačenje informacija objavljenih na veb-sajtu ili posledice upotrebe objavljenih informacija.

Pregledanjem veb-sajta ili bilo kojim vidom komunikacije putem veb-sajta ne uspostavlja se i ne može se uspostaviti odnos klijenta i advokata, niti se može smatrati da je preduzimanjem takvih radnji postignut sporazum o pružanju pravnih ili bilo kojih drugih usluga.

Ukoliko su Vam potrebne pravne usluge ili pravni savet, možete nas kontaktirati direktno sa konkretnim zahtevom.

TCLaw veb-sajt može sadržati veze ka internet stranicama drugih lica, uspostavljene u cilju pružanja potpunijih informacija. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo koju informaciju ili mišljenje objavljeno na internet stranicama drugih lica, niti za pravila i uslove njihovog korišćenja. Molimo Vas da imate u vidu da te internet stranice mogu koristi kolačiće za praćenje korisnika, kao i da, ako preko našeg veb-sajta pristupate nekoj od internet stranica drugih lica, to radite na sopstveni rizik. Sa uslovima korišćenja i politikom privatnosti, uključujući i korišćenje kolačića od strane internet stranica drugih lica, upoznajte se na njihovim stranicama.

TCLaw i članovi tima ne odgovaraju za bilo koju štetu, direktnu ili indirektnu, bez obzira na uzrok, poreklo, prirodu ili posledicu, koja je posledica pristupa odn. pregledanja veb-sajta ili nemogućnosti pristupa veb-sajtu ili korišćenja veb-sajta ili razumevanja bilo koje informacije koja direktno ili indirektno potiče sa njega.

Izmene sadržaja i uslova korišćenja; ukidanje veb-sajta

Možemo, u svako doba i bez obaveštenja, da povučemo ili izmenimo bilo koji sadržaj objavljen na veb-sajtu, u celosti ili delimično, kao i da ga izmenimo, dopunimo ili da uklonimo ove uslove korišćenja iz bilo kog razloga.

Takođe, možemo, u svako doba i bez obaveštenja, prekinuti mogućnost posete veb-sajta.

Ostale odredbe

Na sve sadržaje na ovom veb-sajtu primenjuje se pravo Republike Srbije.

Referiranje na kancelarija, mi, TCLaw, tim itd. na ovom veb-sajtu označava advokatsku praksu advokata Jasne Trifunović registrovanu u imeniku advokata Beograda, Srbija (matični broj: 54034407, PIB: 100039606) i advokata koji sa njom sarađuju.